• Pratite nas
Hotel Zlatiborska noć
Bela Zemlja bb, Bela Zemlja, Užice
Average: 3 (1 vote)

Hotel Zlatiborska noć

O nama: 

Hotel Zlatiborska noć, restoran, venčanja, pivnica, izleti

Dobrodošli u hotel Zlatiborska noć

Na obroncima Zlatibora, u vikend naselju Bela Zemlja, udaljen samo 7km od Užica smešten je hotelski kompleks Zlatiborska noć. Svojim eksterijierom hotel se savršeno uklapa u okruženje borove šume, dok autentična unutrušnjost izrađena od prirodnog materijala u kombinaciji kamena i drveta predstavlja idealan spoj tradicionalnog i novog doba.

Hotel raspolaže sa 37 smeštajih jedinica. Udobne sobe i apartmani, ugostiteljski deo restorana i hotelske pivnice, savremeno opremljena kongresna sala, otvoreni poluolimpijski bazen, dečiji park, šetališta, terase i bašte ispuniće očekivanja i najzahtevnijih gostiju.

Ova oaza prirode na 650 metara nadmorske visine ima blagu klimu, i preko 250 sunčanih dana u godini. Pruža izvanredne uslove ugodnog odmora i oporavka, kao i mogućnosti bavljenja sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Pored idealnih uslova za šetnju i rekreaciju u neposrednom okruženju hotela, gostima su na raspolaganju organizovani jednodnevni izleti do poznatih turističkih destinacija, koje se nalaze u našem okruženju.

Pratite nas na Facebook-u.

Telefoni: 

031 572 910
031 572 911
031 572 860
zlatiborskanoc@gmail.com

Podeli: