• Pratite nas
Hotel Crystal Kraljevo
Hotel Crystal Kraljevo
Ibarska 44, Kraljevo
Average: 5 (2 votes)

Hotel Crystal Kraljevo

O nama: 

Hotel Crystal, restoran, cafe bar, wellness centar

Hotel Crystal Kraljevo

Hotel Crystal je nov, moderno opremljen, luksuzan objekat, otvoren 2009. godine u užem centru Kraljeva. Svojom elegancijom, prefinjenošću, komforom s jedne, kao i toplinom, gostoprimstvom i opuštenom atmosferom, s druge strane, stecište je kako turističkih grupa, individualnih gostiju, tako i velikog broja ljudi iz poslovnog sveta. Pored osnovne, smeštajne namene, Hotel Crystal ima široku lepezu usluga. Ali, da krenemo od najvažnijeg...

Sobe Hotela Crystal

Sobe Hotela Crystal opremljene su po najvišim standardima. U svakoj sobi je nameštaj izuzetnog dizajna i kvaliteta, kao i posteljina, podne podloge i zavese. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tušem ili djakuzi kadom, centralni i split aircondition sistem, mini bar, sef sa elektronskim zaključavanjem, direktnu telefonsku liniju, neograničen pristup internetu. Svi naši ležajevi imaju Dormeo dušeke, što spavanju daje dodatan, relaksirajući efekat. Izuzetno kvalitetni materijali, pažljivo birani za enterijer svake sobe, ukombinovani sa tehničkim detaljima kao što su otvaranje vrata elektronskom karticom, do not disturb signalizacija, plazma tv-i, dvd sa double surround sistemom i pažljivo odabrana kolekcija DVD diskova sa najpoznatijim imenima svetske muzike, učiniće Vaš boravak nezaboravnim.... Što se tiče strukture soba, možemo ponuditi smeštaj u jednokrevetnim, Lux jednokrevetnim, dvokrevetnim sa francuskim, kao i odvojenim ležajevima, trokrevetnom studiju, kao i Lux apartmanima. Osnovna usluga je noćenje sa doručkom.

Restoran Hotela Crystal

U restoranu hotela služi se doručak na principu švedskog stola. Takodje, u mogućnosti smo da pružimo uslugu smeštaja i na bazi polu ili punog pansiona i organizujemo sve vrste ručkova, koktela, seminara i drugih skupova do 40 osoba. Biznis sala kompletnu video i audio opremu.

Hotel Crystal Kraljevo

Cafe bar Hotela Crystal

Cafe bar hotela Crystal, može Vam, osim elegantnog i prefinjenog okruženja, ponuditi i širok izbor domaćih i stranih pića i napitaka. Odvojite za sebe malo vremena i uz prijatan, osvežavajući napitak, omiljeno piće ili vino, pogledajte beam projekciju koncerata svetski poznatih jazz, blues, rock i pop izvodjača.

Wellness centar

Pored svega nabrojenog, možemo se pohvaliti našim Wellness centrom. Ako želite da pobegnete od gradske buke, vreve i da sebi poklonite malo vremena u kom ćete istinski uživati, a istovremeno napuniti baterije za nove pohode, ovo je pravo mesto za vas. Wellness sadrži saunu, parno kupatilo, teretanu i djakuzi sa morskom vodom. Pored toga na raspolaganju vam je široka lepeza masaža tela, tretmana tela i lica, a isti se izvode jako kvalitetnim uljima i preparatima. Iz naše velike ponude možemo Vam kao posebnu izdvojiti tretmane radjene vrhunskom BABOR kozmetikom. Osim toga, možete uživati u masaži vulkanskim kamenjem, ili toplom čokoladom. Za sve savete i sugestije na raspolaganju su Vam naši profesionalni terapeuti. Kada jednom iskusite našu oazu zdravlja, uživanja i opuštanja, sigurni smo da ćete biti naš redovni gost.

Mešavina mirisa eteričnih ulja, relaksirajući efekat masaže u jaccuziju, zvuci prijatne muzike i intimna atmosfera, učiniće da sve brige nestanu...

Vikend avantura kroz dolinu vekova

Hotel Crystal je kao deo turističke ponude grada Kraljeva u želji da sa svojim gostima pruži što bolju uslugu, a i što bolje prezentuje kulturno nasledje kraja, osmislio program za turističke grupe pod nazivom “Vikend avantura kroz dolinu vekova”. Zamišljen je kao jedna dinamična i interesantna celina. Kao takvom cilj mu je da uklopi moderno, tradicionalno, avanturističko... Konkretno program sadrži dva noćenja sa doručkom u hotelu, jednu večeru uz mogućnost organizacije muzičkog programa, zatim obilaske manastira Žiča, Studenica, kao i drevnog utvrdjenja Maglič. Kada su ekstremni sportovi u pitanju, uz podršku i pomoć profesionalnog tima, možete se okušati u paraglajdingu, raftingu na Ibru, streličarstvu, biciklizmu, planinarenju ili vožnji terenskih vozila, a uz sve to napraviti predah uz ručak služen u prirodi... Neponovljivo iskustvo. Program je izvodljiv takav kakav je, ali, naravno, postoji mogućnost njegove korekcije prema želji krajnjih korisnika, ili u zavisnosti od godišnjeg doba, vremenskih prilika isl.

Kompletan program možete pogledati na našoj web adresi www.hotelcrystal.rs, ili putem linka, a za cenu i ostale potrebne detalje možete se obratiti recepciji hotela.

Naviknite sebe na lepe stvari, a samim tim i na lakši život, bez stresa, a sa puno pozitivne energije i prijatnih trenutaka. Hotel Kristal je pravo mesto za to.

Pogodnosti: 
Parking
Rezervacije
Plaćanje karticom
Wi-Fi
Klimatizovano
Pristup invalidima
Radno vreme: 
Non Stop 00-24h
Telefoni: 

036 329 140
036 329 150
036 329 171
office@hotelcrystal.rs

Slike: 
Hotel Crystal Kraljevo 01
Hotel Crystal Kraljevo 02
Hotel Crystal Kraljevo 03
Hotel Crystal Kraljevo 04
Hotel Crystal Kraljevo 05
Hotel Crystal Kraljevo 06
Hotel Crystal Kraljevo 07
Hotel Crystal Kraljevo 08
Hotel Crystal Kraljevo 09
Hotel Crystal Kraljevo 10
Podeli: