• Pratite nas
Hotel Alma Pirot cover
Hotel Alma
Nikole Pašića 201a, Pirot
Average: 5 (1 vote)

Hotel Alma

O nama: 

Hotel Alma Odličan hotelski smeštaj u Pirotu. Posetite srednjevekovnu crkvu i manastir, Zavijsko jezero, Staru Planinu

Hotel Alma Pirot

Samo 30 km od bugarsko-srpske granice, 70 km od Niša, u Pirotu, nalazi se hotel Alma. Hotel raspolaže sa 50 ležaja raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmane, i otvoren je tokom celom godinom, sa recepcijom koja radi 24h.

Hotel Alma Pirot

Smeštaj Hotel Alma

Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, besplatni Wi-Fi u svim sobama, mini frižider, klima uređaj i fen. Na upit gostima su na raspolaganju šef na recepciji i usluge pranja i peglanja veša. Za udobnost i opuštanje naših gostiju postoje dve lobi bara, kafe bar pri recepciji, natkrivena terasa, letnja bašta sa preliepom fontanom i parkom, besplatan parking sa video nadzorom. Boravak je na principu noćenja sa doručkom, doručak bogat švedski sto plus meni po izboru. Rezervacije možete obaviti pozivom Recepcije hotela, putem sajta hotela, ili preko sajta: booking.com.

Turizam i zanimljivosti

Ako boravite u našem hotelu, možemo vam obezbediti da posetite srednjevekovne crkve i manastire u Pirotu i okolini, gradski muzej, Zavijsko jezero, He Temac iz 30-tih godina prošlog veka, kanjon Toplodolske reke koji se lokalno zove "Mali Kolorado", kao i mnoga druga mesta zadivljujuće i netaknute prirode na Staroj Planini. Možete doživjeti nezaboravne trenutke u restoranima u Pirotu uz dobru muziku i tradicionalnu pripremu hrane: pirotski roštilj, poznate načine pripreme pirotskog jagnjeta, staroplaninski sirevi, poznati pirotski kačkavalj, tradiciomalna jela sa Stare Planine i originalna pića.

Festivali u Pirotu

Ne propustite da nas posetite za vreme održavanja tradicionalnih dogadjaja u gradu: Festival jagnjijada u maju, Festival staroplaninskih jela u Julu, Pirotsko kulturno leto u julu i avgustu. Tradicionalni pirotski vinar krajem avgusta, Festival pasulja u oktobru, Festival pirotske peglane kobasice krajem januara....

Odlična usluga

Profesionalno i ljubazno osoblje u hotelu Alma potrudiće se da vam pruži sve informacije i pomoć, čime će vam boravak u Pirotu biti relaksirajući i nezaboravan.

Ključne reči: Hotel, Pirot, Stara Planina, Noćenje, Rezervacija

Potražite nas na GoogleMaps

Pogodnosti: 
Rezervacije
Plaćanje karticom
Wi-Fi
Klimatizovano
Telefoni: 

010 319 313
062 408 751
info@hotelalma.rs

Slike: 
Hotel Alma Pirot
Hotel Alma Pirot
Hotel Alma Pirot
Podeli: