• Pratite nas
Fer Tex doo Novi Pazar
Koste Racina 7, Novi Pazar
Average: 4 (1 vote)

Fer Tex doo Novi Pazar

O nama: 

Fer Tex doo Uvoz i prodaja mebl štofa, eko kože, skaja, repromaterijala za nameštaj i druge tekstilne robe

Fer Tex doo Novi Pazar

Fer-Tex je osnovan 1991. godine u Novom Pazaru kao kompanija Fer Impex. Kasnije firma menja naziv u Fer-Tex i svojim velikim zalaganjem i kvalitetnim poslovanjem veoma uspešno smo osvojili tržište Srbije i regiona. Distribucija Mebl štofa, Eko kože i ostalog repromaterijala za industriju nameštaja. Veliki lager skladištene robe, povoljne cene i visok kvalitet razlog su naseg uspeha.

Mebl štof

U zavisnosti od namene nudimo Vam širok asortiman meblova različitih proizvodjača, dezena i sastava od tanjih dekorativnih do debelih, jakih i visokokvalitetnih mebl štofova. S obzirom na to kolika je raznolikost mebl štofova s toga se mogu koristiti za različite namene i prostore, kako u opremanju enterijera stambenih prostora, javnih objekata, hotela, pozorišta, restorana, ambasada tako i za tapaciranje i oblaganje različitih površina. Meblovi se mogu koristiti i u kombinaciji sa određenim zavesama i draperijama koje mogu biti iz istih kolekcija.

Eko koža

Udobna i mekana eko koža je osnova za dugotrajnu upotrebu sa laganim održavanjem. Sastav eko koža je od materijala - sirovina odličnog kvaliteta i proverenog porekla, sa znakom najrenomiranijih svetskih proizvodjača. Ova imitacija kože podleže strogoj kontroli kvaliteta i proizvode se u skladu sa najvišim svetskim standardima

Telefoni: 

020 384 525
020 383 879
020 386 086
fertexnp@gmail.com

Prodaja
III Sandžačke brigade 34
020 384 526

Podeli: