• Pratite nas
Euro Stil Valjevo Opremanje enterijera
Sindjelićeva 48, Valjevo
Average: 5 (2 votes)

Euro Stil Valjevo Opremanje enterijera

O nama: 

Nameštaj, opremanje enterijera, kuhinje, pločasti materijali

Euro Stil Valjevo

Firma Euro Stil Valjevo je osnovana 2006. godine, dok smo iskustvo sticali od 1990. godine, baveći se amaterskim radom.

Naša osnovna delatnost je izrada nameštaja po meri od oplemenjenih materijala, iverice, medijapana i furniranog medijapana, kao i punog drveta. Firma Euro Stil Valjevo vrši dizajniranje i opremanje enterijera, stambenog i poslovnog prostora, i sve to po želji naših kupaca.

Izrada nameštaja po meri podrazumeva Vaš dolazak u izložbeni salon i razgovor sa našim stručnim licima. Takođe, skiciranje posla i dogovor o Vašim željama i potrebama, odabir materijala i dezena, savetovanje i preporuke sa naše strane. Zatim pristupamo sečenju i pripremi materijala za sklapanje, a onda sklapanje samih elemenata i postavljanje na mesto u Vašem domu ili poslovnom prostoru. U svakom trenutku smo otvoreni za bilo kakav dogovor, ili ako Vam je potreban savet da biste svoj prostor što adekvatnije iskoristili. Naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni, i da taj komad nameštaja bude ukras u Vašem domu ili kancelariji.

Euro Stil Valjevo je firma koja će ispuniti svaku Vašu želju, ili potrebu za uređenjem stambenog ili poslovnog prostora. Nas odlikuje savremen dizajn, visok kvalitet izrade i što je najvažnije pristupačne cene, konkurentne na tržištu.

Naši proizvodi:

Veliki broj zadovoljnih klijenata, i višegodišnje iskustvo kada je u pitanju nameštaj po meri, garancija su našeg kvaliteta!

Telefoni: 

Birčaninova bb
014 3521 551
014 3526 597

Sinđelićeva 48
014 221 122

eurostil.va@gmail.com

Podeli: