• Pratite nas
Cvećara Wictor 035
Čočetova AL 4, Jagodina
Average: 3 (1 vote)

Cvećara Wictor 035

O nama: 

Sve vrste dekoracija za svečanosti, balonska i cvetna dekoracija, aranžmani, buketi, bidermajeri, ikebane...

Cvećara Wictor 035 Jagodina

Ako želite da svoj dom ili radni prostor oplemenite dekorativnim aranžmanom ili biljkom u saksiji, kod nas ćete dobiti pravi savet i pomoć u izboru.

Bilo da ste ljubitelj modernog, urbanog stila ili Vašim očima prija neutralni dah u svakoj umetnosti ili ste pak opčinjeni tropskim, egzotičnim biljem, nećete ostati ravnodušni. Ako želite da Vaši gosti ponesu najdivnije utiske sa bilo koje svečanosti, sve što treba da uradite je da dođete u cvećaru Wictor u Jagodini u Čočetovoj ulici i prepustiti se čarima našeg cveća.

Cvetna dekoracija (bidermajeri, aranžmani, reveri i narukvice za goste), balonska dekoracija (baloni za venčanja, krštenja, rođendane i druge prilike), stona dekoracija i dekoracija stolica (svećnjaci, čaše raznih veličina i oblika, navlake i mašne za stolice), pozivnice, osvetljenje, dim i još mnogo toga možete naći kod nas u cvećari...

Ako idete na slavlje i želite da domaćin upamti Vaš dar možete doneti svoj poklon koji ćemo zapakovati, ukombinovati sa cvećem i pripremiti iznenađenje. Ono što će Vas iznenaditi su najniže cene na tržištu. Sa našim cvećem svaki Vaš dan postaje poseban!

Facebook

Telefoni: 
Podeli: