• Pratite nas
Bestermofrigo doo Senta
Bestermofrigo
Zaboš Jožef 8, Senta
Average: 3 (2 votes)

Bestermofrigo

O nama: 

Bestermofrigo doo Toplotne pumpe, hladionici tečnosti - čileri, rashladna oprema, oprema za klizališta

Bestermofrigo doo Senta

Preduzeće Bestermofrigo doo osnovano je 2008 godine sa ciljem da se ponovo pokrene razvoj i proizvodnja toplotnih pumpi. Ovaj proces započet je pre više 30 godina (u tadašnjem preduzeću BES), pa je i prekinut zbog neadekvatnih prilika za ovaj posao. Stečeno iskustvo nije izgubljeno, rezultati ondašnjih eksperimenata i danas nam stoje na raspolaganju. Međutim, danas su nam na raspolaganju mnogo bolje komponente, sa kojima smo u prilici da postignemo puno bolje rezultate. Sve komponente, koje koristimo imaju provereno poreklo i potiču od najrenomiranijih proizvađača u svetu.

Ponosni smo na naše proizvode, jer su oni plod naše stručne spremnosti i izuzetnog zalaganja svih zaposlenih u preduzeću. Među retkim proizvođačima smo, koji su spremni da formiraju toplotne stanice od nekoliko stotina kW-a.

Našim klijentima pružamo servisne usluge 24 sata, svih 365 dana u godini u garantnom i vangarantnom roku. Sve naše resurse angažujemo u cilju da svaki naš Klijent bude zadovoljan.

Toplotne pumpe Bestermofrigo doo

Ovi uređaji pružaju nam mogućnost da iskoristimo toplotnu energiju okoline (podzemnih voda ili vazduha). Zahvaljujući njima troškovi grejanja se znatno smanjuju. Električna energija se koristi samo za prenos energije, a ne za direktno zagrevanje vode... detaljnije

Proizvodi i usluge: 
  • Hladionici tečnosti (čileri)
  • Toplotne pumpe
  • Veštački tereni za klizanje (icerink čileri)
  • Rekuperatori
  • Dizajn i proizvodnja opreme
  • Rezervni delovi i servis
Telefoni: 

024 817 104
063 1120 325
frigo@sksyu.net

Slike: 
Bestermofrigo doo Senta Toplotne pumpe
Bestermofrigo doo Senta Toplotne pumpe
Bestermofrigo doo Senta Toplotne pumpe
Bestermofrigo doo Senta Toplotne pumpe
Bestermofrigo doo Senta Toplotne pumpe
Podeli: