• Pratite nas
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci
Artehnic Vadaski doo
Pionirska 6, Novi Banovci
Average: 4 (2 votes)

Artehnic Vadaski doo

O nama: 

Artehnic Vadaski doo se bavi isporukom i servisiranjem gorionika za centralno grejanje kako za domaćinstva tako i za industriju

Artehnic Vadaski doo Novi Banovci

Preduzeće Artehnic je spoj mladosti i iskustva. Počelo je sa radom davne 1982. godine kao servis za popravku gorionika, da bi 1991. godine prešlo u preduzeće Artehnic doo. Njegov osnivač Andrija Radaković je dugo radio u firmi Emo Celje, koja je u to vreme održavala grejanje na prostoru bivše Jugoslavije. Tu je stekao neprocenljivo iskustvo. Između ostalog je osmislio u saradnji sa “Grijanjem” iz Zagreba grejanje vojnih objekata na ugalj. Svoje veliko iskustvo u poznavanju rada gorionika preneo je na svoje mlađe saradnike.

Danas se Artehnic Vadaski bavi isporukom gorionika za centralno grejanje kako za domaćinstva tako i za industriju. Gorionici mogu biti na lož-ulje(naftu), gas i pelet. Takođe, vršimo uslugu puštanja u rad, kao i održavanja opreme u servisnom i vanservisnom roku.

Preduzeće Artehnic zastupa firme kao što su Weishaupt, Riello, Elco, a sarađujemo i sa Balturom, Ecoflamom, Bentone i drugim.

Firma se takođe bavi servisom i prodajom kombi bojlera za domaćinstva (čišćenjem od kamenca). Vršimo remont parnih i toplovodnih kotlova.

Telefoni: 

022 341 394
063 8060 577
artehnic@eunet.rs

Slike: 
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci 01
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci 02
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci 03
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci 04
Artehnic Vadaski doo Novi Banovci 05
Podeli: