• Pratite nas
Vila Petra Banja Vrujci cover
Vila Petra
Berkovac bb, Banja Vrujci
Average: 2.7 (3 votes)

Vila Petra

O nama: 

Vila Petra Privatni smeštaj u centru banje Vrujci sa kvalitetnim sobama, bazenom, saunom, igraonicom za decu

Vila Petra Banja Vrujci

Vila Petra se nalazi u najstrožijem centru Banje Vrujci. Pozicionirana je između privatnog spa centra “Prva Nova Banja” i kompleksa državnih bazena hotela “Vrujci”. U neposrednoj blizini vile Petre se nalazi dom zdravlja sa specijalizovanim ordinacijama za masažu i fizikalnu terapiju uz lekovito blato. U okruženju se nalazi i nekoliko privatnih ordinacija. U krugu od 300 metara postoji više restorana nacionalne kuhinje sa izuzetno pristupačnim cenama i pansionskim uslugama. Vila je okružena zelenilom. Svi sadržaji u vili su namenjeni isključivo gostima vile Petre kako bi gosti mogli da uživaju u miru i privatnosti.

Smeštaj u Vili Petra

Smeštajni kapacitet u vili Petra čine sledeći tipovi soba: jednokrevetna (1), dvokrevetna (6), trokrevetna (1) i četvorokrevetna (1).

U zavisnosti od tipa sobe imamo smeštaj sa singl ležajem, francuskim ležajem ili bračnim ležajem. Kao i kombinacije francuski ležaj + singl ležaj (trokrevetna), francuski ležaj (dvokrevetna), bračni ležaj (dvokrevetna), dva singl ležaja (dvokrevetna), dva bračna ležaja (četvorokrevetna).

Sve sobe u vili Petra poseduju zasebno kupatilo, zasebnu terasu sa stolom i stolicama, plazma TV, KTV, besplatni internet, mini frižider. Neke sobe su klimatizovane.

Sadržaj Vile Petra

Bazen sa lekovitom vodom - Vila Petra poseduje vlastiti bazen sa lekovitom banjskom vodom. Bazen je pozicioniran na jugozapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. Namenjen je isključivo gostima vile. Radno vreme bazena je od 0-24h.

Hidromasažna kada i đakuzi - Vila Petra poseduje hidromasažnu kadu i đakuzi koje punimo isključivo lekovitom banjskom vodom. Korisnici ovih sadržaja osim užiiivanja I opuštanja mogu osetiti I blagodeti lekovite vode.

Sauna i masaže - Vila Petra poseduje vlastitu saunu smeštenu u brvnari. Brvnara se nalazi u najmirnijem delu kompleksa vile Petre, pa se gosti mogu opustiti i uživati. U brvnari postoji i zasebna soba za sve vrste masaža.

Restoran - Vila Petra poseduje vlastiti restoran-kafeteriju. Ona se sastoji iz dva dela. Jedan deo je zatvoren I klimatizovan a drugi se nalazi na otvorenom prostoru I okružen je cvećem I zelenilom. Ovo je prostor namenjen za odmor I opuštanje.

Dečija igraonica - Igraonica se nalazi u izdvojenom delu vile Petre. Mališanima je na raspolaganju trombolina, kućica iz bajke, kao i veliki broj kreativnih igračaka. Odmah uz igraonicu nalazi se prostor pod baldahinima u kojem se mogu opuštati roditelji dok mališani uživaju u igri.

Pratite nas Facebook

Telefoni: 

064 4443 339
060 6783 339
062 678 333
062 678 444
vilapetra.info@gmail.com

Slike: 
Vila Petra Banja Vrujci 01
Vila Petra Banja Vrujci 02
Vila Petra Banja Vrujci 03
Vila Petra Banja Vrujci 04
Vila Petra Banja Vrujci 05
Vila Petra Banja Vrujci 06
Vila Petra Banja Vrujci 07
Vila Petra Banja Vrujci 08
Vila Petra Banja Vrujci 09
Vila Petra Banja Vrujci 10
Podeli: