• Pratite nas
Tivadi doo
Dušana Vukasovića 15, Beograd
Average: 3 (1 vote)

Tivadi doo

O nama: 

Komponente za prehrambenu industriju (sirila, omotači za sireve, plesni, soli za topljenje sira), starter kulture

Tivadi doo je kompanija osnovana 1994. godine sa sedištem u Zemunu. Osnovna delatnost je uvoz i distribucija starter kultura i zaštitnih sredstava za prehrambenu i poljoprivrednu industriju. Pored toga u prilici smo da vam ponudimo i dezinfekciona sredstva za održavanje proizvodnih pogona.

U kompaniji je zaposlen tim stručnjaka raznorodnih obrazovnih profila, sa velikim iskustvom, koji mogu u svakom trenutku pružiti konsultantske usluge našim kupcima u rešavanju problema u proizvodnji. Tokom godina uspeli smo da zauzmemo jednu od liderskih pozicija u snabdevanju tržišta starter kulturama, sirilom.

Mi nudimo inovativna i prilagođena rešenja da bi se postigao najviši nivo kvaliteta i bezbednosti hrane kroz kontiuniranu tehničku podršku.

Tivadi doo je sinonim kvaliteta, pouzdanosti, odgovornosti i saradnje na domaćem i stranom tržištu sa svim našim proizvodima. Naša vizija za budućnost biće nam potrebe i zahtevi naših poslovnih partnera, kao i savremeni svetski trendovi razvoja i unapređenja prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda.

Telefoni: 

011 3161 413
011 3168 579
office@tivadi.rs

Podeli: