• Pratite nas
Res Rota Tehnički pregled cover
Res Rota Tehnički pregled
Dunavska 29/17, Beograd
Average: 5 (3 votes)

Res Rota Tehnički pregled

O nama: 

Res Rota Tehnički pregled pruža usluge analize vozila, tehnički pregled, registraciju i osiguranje vozila

Tehnički pregled Res Rota Beograd

Tehnički pregled vozila je skup propisanih radnih operacija pri kojima se odgovarajućim merenjima i poređenjem izmerenih veličina sa propisanim vrednostima, kao i vizuelnim pregledima bez ili uz korišćenje odgovarajućih alata, bez bitnih rasklapanja, utvrđuje tehnička ispravnost uređaja i opreme, odnosno tehnička ispravnost vozila u celini.

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu pa je iz tog razloga, tehnička ispravnost vozila osnovni uslov za registraciju vozila.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja, određeno je da se redovan tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila. Motorna vozila kojima se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, u obavezi su da tehnički pregled vozila vrše na svakih 6 meseci.

Zahvaljujući efikasnosti i profesionalizmu našeg osoblja, učinićemo da dobijete uslugu provere tehničke ispravnosti Vašeg vozila, na najvišem nivou.

Registracija vozila i tehnički pregled u našem objektu

Pored tehničkog pregleda motornih vozila možete izvršiti i kompletnu registraciju svih vrsta vozila.

Da biste izvršili registraciju vašeg vozila neophodno je priložiti sledeću dokumentaciju:

  • Saobraćajna dozvola
  • Overen registracioni list o tehničkoj ispravnosti vozila
  • Polisa obaveznog osiguranja
  • Lična karta
  • Uplate

Dok čekate REGISTRACIONE procedure za Vas imamo udoban kutak.

Registracija vozila

Registracija vozila važi godinu dana a možete je produžiti 30 dana pre isteka pri čemu datum važenja registracije ostaje nepromenjen. Prilikom registracije dobija se nova registarska nalepnica koja se lepi na donji desni ugao vetrobranskog stakla (staru nalepnicu treba ukloniti).

Ukoliko registrujete auto 30 dana posle isteka registracije datum iste će biti promenjen (pomeren) i bićete u obavezi da vratite stare table i platite nove. Neregistrovan automobil predstavlja rizik kako za vlasnika tako i za ostale učesnike u saobraćaju. Značaj registracije automobila je u tome što pruža sigurnost osiguranom licu, jer ga oslobađa od štete koju bi nepažnjom mogao naneti drugim licima vozeći svoj automobil.

Telefoni: 

Dunavska 29/17
011 2753 350
060 5511 154
info@resrota.rs

Žorža Klemansoa 24a
060 5511 173
060 5511 174

Svetog Nikole 13
011 2421 550
060 5511 209

Slike: 
Res Rota doo Tehnički pregled
Res Rota doo Tehnički pregled
Res Rota doo Tehnički pregled
Res Rota doo Tehnički pregled
Video: 
Tehnički pregled Res Rota doo
Podeli: