• Pratite nas
Servis Sekom KV doo Servis komunalne opreme
Oplanići 111, Oplanići
Average: 4 (1 vote)

Servis Sekom KV doo Servis komunalne opreme

O nama: 

Ekologija, proizvodnja i servis komunalne opreme, remont smećara, proizvodnja cisterni, remont pumpi i hidraulični cilindar

Servis Sekom KV doo Oplanići

Specijalizovani proizvodno - servisni centar opremljen je dijagnostičkim uređajima, alatima i opremom koja omogućava servisiranje i održavanje specijalnih vozila i mašina različitih namena iz komunalne delatnosti (smećarska vozila, cisterne, fekalne cisterne, roto smećari, specijalne nadgradnje i priključci) bez obzira na marku i tip. Uz to, kompanija Servis Sekom KV doo, bavi se i reparacijom korišćenih mašina, reparacijom hidrauličnih komponenti (hidraulični cilindri, hidraulične pumpe i razvodnici) opreme i vozila, i prodajom istih.
Raspolažemo servisnim vozilima i prenosnom dijagnostikom, tako da prema zahtevu klijenta servisiramo vozila na licu mesta i u svakom trenutku, uz isporuku i ugradnju originalnih delova u veoma kratkom roku.

U regionu smo uz Atrikod doo, čiji smo ovlašćeni serviseri u garantnom i postgarantnom roku, jedna od retkih kompanija ove vrste, koja poseduje značajne servisno - proizvodne kapacitete sa iskusnim kadrovima i koja može da odgovori specijalnim zahtevima klijenata. Naš tim čine iskusni mehaničari, električari, specijalno obučeni tehničari, diplomirani mašinski inženjeri, koji svojim sposobnostima i znanjem daju jednu celinu u svim procesima i uslugama koje pruža Servis Sekom KV doo.

Klijenti preduzeća Servis Sekom KV doo dobijaju potpunu uslugu na jednom mestu, i za nadgradnju vozila i za šasiju, što je našu kompaniju postavilo na vrlo visoku poziciju u oblasti u kojoj deluje i što klijentima daje sigurnost da mogu sa pouzdanošću uvek da računaju na usluge koje pružamo. Stoga, kao pouzdan partner, pružamo poslovnu saradnju i nadamo se da ćete nam ukazati Vaše poverenje i uveriti se u kvalitet naših usluga.

Telefoni: 

036 353 349
037 210 028
037 210 254
069 5423 295
065 5423 295
nenad.zivkovic@servis-sekom.com

Podeli: