• Pratite nas
Restoran Cerov Lad
Orahovačka bb, Beograd
Average: 4 (1 vote)

Restoran Cerov Lad

O nama: 

Restoran Cerov lad Restoran u etno stilu, svečana sala za proslave

Restoran Cerov Lad

Na periferiji grada, između naselja Kumodraž i Jajinci, u prelepom ambijentu cerove šume, u neposrednoj blizini Farmaceutskog fakulteta i instituta Torlak, smestio se restoran Cerov ladu čijem sklopu se nalazi i svečana sala za proslave. Enterijer je urađen u etno stilu, prostor je prijatno osvetljen i klimatizovan, sve odiše odmerenom elegancijom i gostoljubivošću.

U restoranu se služi domaća hrana: vruća prasetina sa ražnja, jagnjetina ispod sača, a svakog dana dnevni meni je drugačiji, tako da gosti rado dolaze da uživaju u mirisu i ukusu nacionalne kuhinje. Usluga je na vrhunskom nivou, a za to je zaslužno ljubazno osoblje koje će vas dočekati sa osmehom na licu.

Pored prijatnog enterijera, okolina restorana odaje utisak da ste otišli daleko od gradske buke i užurbanosti, jer cerovo drveće stvara prijatnu hladovinu, žuborenje vode iz fontane prijatna je muzika za uši, a drveni mostić i staze popločane starom ciglom stvaraju osećaj da je vreme stalo. Za goste koji dođu kolima obezbeđen je parking sa velikim brojem mesta.

Četvrtkom posle 18h za penzionere se organizuju prijatna druženja sa posebnim popustima i muzikom uživo. Petkom posle 15h služi se vruća prasetina sa ražnja. Nedelja je rezervisana za organizovanje proslava kao što su: svadbe, rođendani, punoletstva, mature i razne druge svečanosti.

Svečana sala za proslave

Svečana sala za proslave koja je u sklopu restorana, može da primi veliki broj gostiju, a obezbeđen je i parking prostor. Unutrašnjost sale urađena je na vrhunskom nivou, enterijer odiše elegancijom i prijatnom dobrodošlicom. Ambijent je osvetljen diskretnom svetlošću, prostor je klimatizovan tako da je leti kada su vrućine prijatno, a zimi kada zahladni, grejaće vas prijatna vatra iz zidanog kamina i uživaćete u mirisu i ukusu raznih đakonija dok drva pucketaju, sve to će vas podsetiti na neka prošla vremena.

Proslave koje se ovde mogu organizovati su:

  • Svadbe
  • Proslava veridbe
  • Krštenja
  • Rođendani
  • Slavljenje punoletstva
  • Proslava mature
  • Organizovanje raznih drugih svečanosti...

Nacionalna kuhinja

U restoranu Cerov Lad koji je ujedno i svečana sala za proslave, služi se hrana vrhunskog kvaliteta. Tu ćete naći jela koja se spremaju po receptima naših baka, hranu bez aditiva i bilo kakvih veštačkih dodataka.

Ako volite domaći sir i kajmak, ako volite hleb iz furune, ako volite prasetinu sa ražnja i jagnjetinu ispod sača - onda je ovo pravo mesto za Vas. Svakog dana na dnevnom meniju je druga vrsta jela, a pored domaćih specijaliteta, služi se domaća rakija, vino dobrog kvaliteta, tako da gosti mogu da se prepuste uživanju i u mirisu, a i u ukusu dobrog pića i jela.

Ako ne znate gde da odete za izlazak, ako ne znate gde da izvedete Vaše prijatelje ili poslovne partnere koji znaju da cene prijatnu atmosferu, hranu vrhunskog kvaliteta i ljubazno osoblje koje će Vas u svakom trenutku dočekati sa osmeho na licu - dođite u CEROV LAD i sami se uverite!

Radno vreme: 
14:00-23:00, Nedeljom ne radimo
Telefoni: 

062 8247 008

Podeli: