• Pratite nas
Proverbum doo
Proverbum doo
Hajduk Veljkova 11/4, Novi Sad
Average: 5 (1 vote)

Proverbum doo

O nama: 

Proverbum doo je specijalizovan za usluge lokalizacije i realizaciju složenih prevodilačkih projekata

Proverbum doo

Proverbum doo je profesionalna prevodilačka kompanija specijalizovana za usluge lokalizacije i realizaciju složenih prevodilačkih projekata u dogovorenom roku i u okviru dogovorenog budžeta. Naš pristup procesu prevođenja zasniva se na timskoj i projektnoj organizaciji. Svaki naručeni prevod je projekat za sebe i trudimo se da sa svakim klijentom uspostavimo partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo. Naše iskustvo u industriji prevoda počelo je još 2003. godine što nam je dalo dovoljno vremena da steknemo sveobuhvatno razumevanje potreba naših klijenata.

Usluge lokalizacije podrazumevaju prevod softvera, softverske dokumentacije, uputstava za upotrebu, materijala za elektronsko učenje, marketing materijala itd. Prevod prilagođavamo jeziku tržišta, društvenim i drugim zahtevima uzimajući u obzir lingvističke i kulturološke aspekte koji se moraju ili prilagoditi ili izuzeti u celosti.

Prevodilačke usluge
  • Lokalizacija, prevod prilagođen tržištu
  • Prevođenje tehničke dokumentacije
  • Sudski prevodilac
  • Prevođenje pravnih tekstova
  • Prevođenje marketinških tekstova
  • Prevođenje web stranica
  • Konsekutivno i simultano prevođenje

Proverbum doo Novi Sad

Zahvaljujući članstvima u međunarodnim organizacijama i partnerskim programima u mogućnosti smo da konstantno uvodimo novine kako na tehnološkom tako i na poslovnom planu. Možemo se pohvaliti članstvom u međunarodnoj neprofitnoj organizaciji GALA kao i članstvom u partnerskom programu SAP PartnerEdge, vodeće svetske kompanije u oblasti poslovnog softvera SAP. Učestvovanjem na godišnjim konferencijama i forumima stekli smo neprocenjiva iskustva koja uspešno primenjujemo u svakodnevnom poslovanju.

Visok kvalitet prevoda

Posedovanje sertifikata ISO 9001:2008 i EN 15038:2006 je još jedan pokazatelj da uspešno ispunjavamo sve međunarodne zahteve za pružanje kvalitetnih prevodilačkih usluga i menadžmenta kvalitetom. Pored toga, aktivni smo na međunarodnim stručnim forumima, konferencijama koje organizuje Direktorat za prevođenje pri Evropskoj Uniji, kao i u međunarodnim poslovnim i stručnim časopisima.

Pogledajte Website / Facebook

Telefoni: 
Slike: 
Proverbum doo Novi Sad
Podeli: