• Pratite nas
Bukurov i saradnici
Cvijićeva 84, Beograd
Average: 3 (1 vote)

Bukurov i saradnici

O nama: 

Prevodilačka agencija Bukurov i saradnici pruža prevodilačke usluge i usluge sudskog tumača

Prevodilačka agencija Bukurov i saradnici

Prevodilačka agencija Bukurov i saradnici nastala je 2007. godine na temeljima grupe samostalnih medicinskih prevodilaca Medicinski prevodi. Prevodilačka grupa Medicinski prevodi postoji još od davne 2002. godine kada se mali ali odabrani tim medicinskih prevodilaca okupio radi efikasnije obrade velikih prevodilačkih projekata iz oblasti medicine i farmakologije. Nekoliko godina smo radili kao podizvodjači za druge prevodilačke agencije i neposredno za naručioce stekavši veliko iskustvo i rutinu u radu na složenim projektima.

Godine 2007. nastala je potreba za formalnijim nastupom kada smo odlučili da promenimo naziv i ustrojstvo grupe i da počnemo s radom kao prevodilačka agencija. Tim od nekoliko desetina saradnika i nekoliko projektnih menadžera osnova je naše agencije. Na čelu kancelarije nalazi se Dr Marko Bukurov, medicinski prevodilac i jedan od osnivača grupe Medicinski prevodi i prevodilačke agencije Bukurov i saradnici.

Zadovoljstvo nam je da ponudimo uslugu overe prevoda pečatom sudskog tumača. Većina stručnih medicinskih tekstova, u skladu sa svojom namenom, ne zahteva overu sudskog tumača. Ipak, kada je overa potrebna, neophodno je raditi s iskusnim i pouzdanim partnerom. Naši saradnici sa zvanjem sudskog tumača poseduju izuzetno iskustvo u radu sa stručnim medicinskim tekstovima, kao i medicisko-legalnom terminologijom. Pred toga, imaju podršku u našem timu stručnih prevodilaca, mahom lekara i farmaceuta, tako da overeni prevodi pored kredibiliteta koji nosi pečat sudskog tumača, imaju i istinsku upotrebnu vrednost.

Veliki je broj prevodilačkih agencija u Srbiji i svetu, i neprestano se povećava. Prevodilačka agencija Bukurov i saradnici je našla svoje mesto u svetu prevođenja odabirom specifične niše i uskom specijalizovanošću za medicinske, farmakološke i srodne tekstove.

Ukoliko ste predstavnik prevodilačke agencije i često radite s medicinskim tekstovima, postoji mogućnost da imate potrebu za prenošenjem dela posla na druge. Prevodilačka agencija Bukurov i saradnici je Vaš pravi partner. U mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge prevođenja, kao i usluge specijalizovane lekture vaših prevoda po povoljnim cenama. Zahvaljujući iskustvu možemo da odgovorimo zahtevima specifičnim za krizne situacije kao što su kratki rokovi, obimno editovanje prevoda i slično.

Telefoni: 

011 3227 764
064 1168 307
info@prevodilacka-agencija.co.rs

Podeli: