• Pratite nas
Cafe Poslastičarnica Hani
Poslastičarnica Hani
Moskovska 11, Novi Pazar
Average: 5 (1 vote)

Poslastičarnica Hani

O nama: 

Caffe Poslastičarnica Hani nudi veliki izbor torti, kolača, sladoleda i ostalih konditorskih proizvoda, mikseri, sitni alat i materijal za poslastičare

Caffe Poslastičarnica Hani

Hani International LTD Novi Pazar je ovlašćeni zastupnik i distributer Turske kompanije Polen Gida, Polen Food za teritorije Srbije, CG, BiH, HR i SI. Hani international u ponudi ima široki asortiman kvalitetnih proizvoda i pristupačnih cena za poslastičarstvo i pekarstvo.

Kompletan proizvodni program Polen Food za slastičare i pekare možete naručiti preko nas. U našem skladištu je uvek dovoljna količina robe da Vas možemo snabdevati redovno bez čekanja. U Srbiji je moguće slanje preko kurirskih službi.

Vizyon šlag

Koncentrovani šlag koji se muti u razmeri 1:2, dobije se duplo više nego kod običnog šlaga, čvrst, odličan za dekoracije, a može se koristiti i kao fil u tortama ili kolačima jer ima divan ukus krem šlaga.

Vizyon koncentrovani šlag

Muti se sa 2-2.5l mleka, vode ili soka i dobije se duplo veći volumen nego kod običnog šlaga. Čvrst je, pogodan za dekoraciju i izvlačenje oštrih ivica. Ima ukus krem šlaga, tako da se može koristiti i kao fil u tortama. Pakovanja su od 1kg i 10kg. Vizyon koncentrovani šlag se muti u razmeri 1:2 (1kg smese muti se sa 2l hladnog mleka, vode ili nekog voćnog soka po Vašem izboru). Dobije se duplo veći volumen nego kod običnog šlaga, ne puca kada stoji u frižideru i do 3 dana. Čvrst, ukusan kao krem šlag, odličan za izvlačenje oštrih ivica i pravljenje ružica i dekoracija od šlaga. Pakovanja su od 1kg i 10kg.

Vizyon Sarlot filovi (musevi)

Lagan, jednostavan krem u raznim ukusima koji možete koristiti na više načina: kao samostalan dezert u čaši sa raznim prelivima i podlogama, kao fil u tortama i kolačima. Pakovanja su od 1kg.

Vizyon vanila krem

Vizyon vanila krem je univerzalni poslastičarski krem i možete ga koristiti za krempite, princes krofne, kao fil u tortama i raznim kolačima. Po želji možete dodati neko punjenje i promeniti ukus po Vašoj želji. Ukusan, lagan, jednostavan za pripremu,a možete pronaći pakovanja su od 1kg i 10kg. Najkvalitetnija dekor masa za presvlačenje torti i izradu figurica Turske firme Polen Food. 30-40% je manji utrošak nego kod drugih fondana, elastična je, ne puca, ima miris i ukus vanile. Posebno za presvlačenje i posebno za figurice u prelepim i živopisnim bojama. Pakovanja su od 1kg i 6kg. Najkvalitetnija dekor masa za presvlačenje torti i izradu figurica Turske firme Polen Food. 30-40% je manji utrošak nego kod drugih fondana, elastična je, ne puca, ima miris i ukus vanile. Posebno za presvlačenje i posebno za figurice u prelepim i živopisnim bojama. Pakovanja su od 1kg i 6kg. U ponudi imamo 14 boja i belu. 30-40% je manji utrošak nego kod drugih masa, elastična je i ne puca.

Novo u ponudi - Smeša za izradu čipke

Dekorišite vašu tortu modernim detaljem koji ostavlja bez daha. Sve popularnija smeša za čipku od sada i u našoj ponudi. Pakovanje je od 200g

Vizyon toping sosevi

Koristite ih za prelivanje sladoleda, kolača i dekoraciju. Pakovanja su od 1kg.

U ponudi imamo širok asortiman, a u skladištu je uvek prisutna dovoljna količina robe za redovno snabdevanje. Pogledajte našu ponudu:

  • Smeše za cheesecake i druge proizvode
  • Voćna i krem punjenja
  • Toping sosevi
  • Prašak za pecivo
  • Dekorativna čokolada
  • Glazure, fondan i šlag
  • Vanila krem
  • Šarlote museve
  • Smeše za korice
  • Poboljšivači brašna

Za poručivanje proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona.

Pratite nas na Facebook-u Torte i kolači i Poslastičarnica Hani

Radno vreme: 
07:00-23:00
Telefoni: 

020 312 211
065 3186 161
065 3186 160
064 5737 150
rifathanic@gmail.com

Slike: 
Cafe Poslastičarnica Hani 01
Cafe Poslastičarnica Hani 02
Cafe Poslastičarnica Hani 03
Cafe Poslastičarnica Hani 04
Cafe Poslastičarnica Hani 05
Cafe Poslastičarnica Hani 06
Cafe Poslastičarnica Hani 07
Cafe Poslastičarnica Hani 08
Cafe Poslastičarnica Hani 09
Cafe Poslastičarnica Hani 10
Podeli: