• Pratite nas
Mozaik Čačak cover
Mozaik Čačak Keramika za kupatilo
Čačanskog partizanskog odreda bb, Čačak
Average: 4 (1 vote)

Mozaik Čačak Keramika za kupatilo

O nama: 

Mozaik nudi keramičke pločice, dekorativni kamen, sanitarije i opremu za kupatilo

Mozaik Čačak Keramika za kupatilo

Firma Mozaik se nalazi u Čačku i bavi se prodajom na malo i veliko keramičkih pločica poznatih svetskih proizvođača, veleprodaja keramike, kao i dekorativni kamen - prirodni kamen i veštački kamen. Takodje, u našem salonu se uz keramičke pločice za kupatilo, mogu naći i lepkovi, fugomal, aluminijumski profili, kao i sanitarije, tuš kade i tuš kabine, hidromasažne kade i hidroaeromasažne kade, galanterija, oprema za kupatilo, slavine, nameštaj za kupatilo, drveni egzotični podovi i tapete.

Svu robu kupljenu u našem salonu vozimo do kupca. Takodje, radimo i postavljanje pločica (ugradnja pločica).

Asortiman proizvoda se stalno proširuje sa kvalitetom koji zadovoljava najviše svetske standarde. U Salonu keramike Mozaik možete naći podnu i zidnu keramiku najelitnijih italijanskih i španskih proizvodjača i najnovije trendove iz sveta keramike. Fabrike sa kojima poslujemo su neke od najboljih u svetu.

  • Proizvodnja keramike - Vives, Ragno, Iris, Italogranit, Fap, Imola, NovaBell, La Fabbrica, Pamesa, Geotiles, PorcelainGres, Aparaci, Kerabena, Baldocer, DualGres, SuperGres, Kanjiža, Zorka Keramika
  • Prirodni kamen - Flint Stone (i domaći prirodni kamen)
  • Veštački kamen - Mathios Stone, Stone Ideale
  • Mozaici - Vidrepur, Ezarri, Dune, Deco Stock i kineski mozaici
  • Sanitarije - Pozzi Ginori, Villeroy Boch, Olympia, Laufen, Hatria
  • Tuš kade, Kabine, Slavine i Galanterija - Novellini, Hoesch, Remer, Hertz, Unitas, Ideal Standard, Paffoni, Rosan, Gedy, Alcaplast, Peštan, Kolpa, San, Zomar
  • Laminati - Kronotex

Turistička agencija Mozaik Travel

Proširili smo delatnost i u okviru firme Mozaik tuzr otvorili Turističku agenciju Mozaik Travel na istoj adresi. Agencija radi kao subagentura i sarađuje sa poznatim agencijama kao sto su: SABB, BIG BLUE, KONTIKI, BELVI, VIVA TRAVEL, ODEON, PLANA TOURS, KONTIKI, OKTOPOD, PERLA, MEDITERANEO.

Radno vreme agencije je 10:00-18:00 a subotom 09:00-15:00. Možete nas kontaktirati na e-mail ili putem telefona 069 4574 603.

Pratite nas na Facebook-u

Radno vreme: 
10:00-20:00, Subota 09:00-15:00
Telefoni: 

032 373 020
069 1734 658
069 1506 482
mozaik.123@mts.rs

Mozaik Travel
Braće Spasić 19
069 4574 603

Slike: 
Podeli: