• Pratite nas
Izgradnja R
Kralja Milana IV 40/1, Kragujevac
Average: 5 (1 vote)

Izgradnja R

O nama: 

Projektovanje i izgradnja stambenih i poslovnih objekata, prodaja stanova, lokala i apartmana

Izgradnja R Kragujevac

Firma je osnovana 1994. godine i poslovala je pod nazivom SR IZGRADNJA inženjering, a od 2002.godine posluje pod nazivom GP IZGRADNJA R doo.

Od osnivanja do danas bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova, a od 1998. godine bavimo se i izgradnjom stanova i lokala za tržište. Prva smo privatna firma koja je počela da gradi stanove za tržište u Kragujevcu.

Do sada smo izgradili i prodali preko 700 stanova za tržište i svi naši objekti i stanovi su uknjiženi, i na tržištu nekretnina uspešno poslujemo već 25 godina.

U preduzeću su zapošljeni: 2 diplomirana inženjera arhitekture, 3 diplomirana građevinska inženjera, 2 građevinska tehničara, 1 diplomirani pravnik, 1 ekonomski tehničar.

GP IZGRADNJA R doo sa dvadesetčetvorogodišnjim iskustvom i stručnim timom, na čelu sa vlasnikom preduzeća koji se više od 35 godina bavi projektovanjem i izvođenjem građevinskih radova, garantuje svojim kupcima kvalitet izvedenih radova na objektima za tržište, poštovanje datih rokova i pravnu sigurnost prilikom kupovine stanova.

Pored prodaje stanova i apartmana, kompanija Izgradnja R vlasnik je i hotela na Zlatiboru. Hotel MONS nalazi se na 1000m nadmorske visine pored Crkve u centru Zlatibora, u neposrednoj blizini jezera, kao i fudbalskih i teniskih terena. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

U sklopu hotela nalaze se 22 savremeno opremljena apartmana, od kojih su 3 studija za dve osobe, 16 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba.

Hotel Mons

Pored pomenutih smeštajnih jedinica, apartmani sadrže i:

  • Cafe Restoran sa letnjom baštom - Wellness SPA Centar
  • Prostorija za masažu
  • Teretana
  • Konferencijska sala
  • Dečija igraonica
  • FUN Zona

Sve prostorije u Hotelu MONS pokrivene su brzim bežičnim internetom, što ga čini i mestom pogodnim za razne kongrese i seminare. Takođe, uz svaku rezervaciju dobija se pristup parking mestu koje se nalazi na posedu objekta.

Pratite nas i na Facebook-u.

Telefoni: 

034 370 340
034 355 001
064 1924 922
izgradnjarkg@gmail.com

Podeli: