• Pratite nas
Frizerski salon Branko Team Niš
Frizerski salon Branko Team
Prvomajska 4g, Niš
Average: 3 (1 vote)

Frizerski salon Branko Team

O nama: 

Frizerski salon Branko pruža vrhunsku uslugu šišanja i kolora po londonskoj školi Tony&guy, kao i kolor trend tehnike od našeg partnera Wella professionals

Frizerski salon Branko Team

Naš studio posluje više od 15 godina i spoj je dugogodišnje porodične tradicije i modernog načina ulepšavanja i svake godine je uspešniji! Iskustvo, godine predanog rada i truda, dugogodišnje ulaganje u znanje i takmičarski duh koji nas vodi, opravdava naš slogan - UVEK BOLJI. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi koji se svakog dana trude da uvek budu na visini zadatka, da prepoznaju i predlože uvek najbolje, a u skladu sa željama naših klijenata.

Kod nas u studiu možete dobiti vrhunsku uslugu šišanja i kolora po londonskoj školi Tony&guy, kao i kolor trend tehnike od našeg partnera Wella professionals po kojima smo već poznati. Ono na šta smo posebno ponosni i šta nas je učinilo poznatim u regionu a slobodno možemo reći Srbiji pa i svetu - su strast prema frizurama. Tako danas iza nas stoje brojne diplome, medalje i pehari osvojeni u Srbiji, Evropi i svetu kruna su i dokaz neprekidnog truda i ulaganja u znanje.

Što se tiče teksture vaše kose tj. hemijskih usluga i tretmana za kosu, pobrinuli smo se da novom generacijom preparata učinimo da brazilsko feniranje, minival i trajno ispravljanje bude bezbedno po vas i vašu kosu a sa maksimalnim rezultatima. Nega vaše kose je za nas jako bitna pa smo shodno tome za vas izabrali luksuzne tretmane od REDKEN, WELLA, BOTOX HONMA TOKYO, OLAPLEX tretman. U našem studiu je moguće kupiti, uz našu stručnu pomoć , profesionalne preparate marke Wella i Label m za negu vaše kose kod kuće. Ukoliko biste želeli da za vaš važni dogadjaj produžite ili kosu učinite bogatijom kod nas je moguće iznajmiti umetke od prirodne kose a takođe uraditi i kvalitetnu nadogradnju kose.

Pogledajte cenovnik naših usluga, kao i online shop.

S nestrpljenjem vas čekamo u našem novom prostoru i salonu novog formata!

Pratite nas i na Facebook / Instagram stranici našeg salona.

Telefoni: 

018 294 144
069 1109 159
brankoteam@gmail.com

Slike: 
Frizerski salon Branko Team 01
Frizerski salon Branko Team 02
Frizerski salon Branko Team 03
Frizerski salon Branko Team 04
Frizerski salon Branko Team 05
Podeli: