• Pratite nas
Hotel za pse Dogs Empire
Dogs Empire
Igmanska 2, Novi Sad
Average: 4 (1 vote)

Dogs Empire

O nama: 

Hotel za pse Dogs Empire nudi smeštaj za pse, igraonicu, salon za ulepšavanje pasa manjih rasa

Dogs Empire Novi Sad

U mirnom delu Novog Sada, na samo 3km od centra grada nalazi se Dogs Empire naše Pseće Carstvo, dnevni smeštaj za pse - igraonica, smeštaj sa noćenjem kao i salon za ulepšavanje pasa manjih rasa. Ako želite da Vaš pas bude u okruženju u kojem se može igrati, družiti se i biti aktivan sa drugim psima, ovo može biti odlična opcija za Vašeg ljubimca. Stvaranje zabavnog i sigurnog okruženja je naš prioritet broj jedan. Prijatna atmosfera, opreme i igračke za njih, mekani i udobni kreveti, brz pristup spoljašnjoj sredini, umirujuća muzika i osoblje koje voli pse.

Hotel za pse Dogs Empire

Dogs Empire hotel za pse nudi usluge čuvanja pasa manjih rasa do 10kg. Nudimo više opcija boravka: više dana, nedelja ili nekoliko sati tokom nedelje, nakon kojih vi dolazite po svog ljubimca ili možemo mi doći po njega u dogovoreno vreme. Obezbedili smo i live stream kojem možete da pristupite gde god da se nalazite, i da vidite šta Vaš najbolji prijatelj radi.

Grooming Dogs Empire

U Psećem carstvu se Vaš ljubimac može i ulepšati! Mnogo pažnje poklanjamo ljubimcima koji dolaze u naš salon za ulepšavanje - kupanje, šišanje, raščešljavanje, čišćenje ušiju i sečenje noktića, uključeni su u usluge salona. Dodatni napor i pažnju pružamo mladim ljubimcima koji su prvi put na tretmanu i prilagođavanju novom ambijentu, kako bi celi proces prošao u prijatnom okruženju. Koristimo profesionalne preparate za negu i ulepšavanje, jer vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje. Svoj pristup radu temeljimo na strpljenju i ljubavi prema psima s obzirom na dugogodišnje iskustvo.

Oralna higijena zuba

Najčešći problem kod pasa je zubni kamenac. Problemi na zubima obično počinju tako što se nakuplja plak i zubni kamenac, što za posledicu ima upalu i povlačenje desni. To na kraju može dovesti do gubitka veze zuba sa periodontalnim tkivom i na kraju do njihovog ispadanja. Uvek postoji rizik da se nakon čišćenja kamenca i uvođenja u opštu anesteziju vaš ljubimac nikada ne probudi. Da li ste znali da zube Vašeg ljubimca možete ulepšati i bez anestezije i bez veterinara da bi mu skinuli kamenac? Prijatno, bezbedno i bezbolno čišćenje zuba – bez stresa za vas i Vašeg ljubimca. Upravo to od sad možete kod nas. Ultrazvučna četkica za zube efikasno skida plak i kamenac bez uspavljivanja Vašeg ljubimca. Nestaje neprijatan zadah, čisti na nepristupačnim mestima, 100% bezbedno i efikasno čišćenje zuba, uništavanje bakterija, skidanje kamenca.

Proslava rođendana

U današnje vreme je normalno da ljubimce tretiramo kao članove porodice, te je i proslava njihovih jubileja sasvim normalna i popularna stvar. Kako organizujete svakom članu porodice rođendan, napravite žurku i za Vašeg ljubimca i vernog prijatelja! U Psećem carstvu organizujemo i proslave rođendana Vaših ljubimaca u exkluzivnom prostoru u okviru našeg objekta, koji je u svakom smislu prilagođen potrebi za zabavom, druženjem i uživanjem malih kuca. Pets žurke organizujemo radnim danima od 18 do 21 čas. Ako želite da proslavite vikendom, onda se vrlo lako možemo dogovoriti o terminu – naš jedini uslov je da žurka za Vašu kucu traje do tri sata.

Pet Taxi

U želji da izađemo u susret svim našim klijentima koji zbog nedostatka vremena ili udaljenosti nisu u mogućnosti da dovezu svog ljubimca do našeg hotela i da ga ostave na beauty tretmanu ili u vrtiću, mi Vam i za tu uslugu možemo izaći u susret. Ukoliko se najavite dan ranije, organizujemo pet taxi prevoz za vašeg ljubimca do našeg hotela i nazad do vaše kuće, ili mesta gde Vama odgovara, na teritoriji grada Novog Sada.

Ključne reči: smeštaj pasa, mali psi, hotel za pse, šišanje pasa, grooming salon, ulepšavanje pasa, čuvanje pasa, vrtić za pse, dnevni boravak za pse

Telefoni: 

021 419 626
064 3280 784
dogsempire.ns@gmail.com

Slike: 
Hotel za pse Dogs Empire 01
Hotel za pse Dogs Empire 02
Hotel za pse Dogs Empire 03
Hotel za pse Dogs Empire 04
Hotel za pse Dogs Empire 05
Podeli: