• Pratite nas
Des doo Subotica Kazani za pečenje rakije
Gornji Verušić 58, Subotica
Average: 3.3 (3 votes)

Des doo Subotica Kazani za pečenje rakije

O nama: 

Kazani za pečenje rakije, bakarni kotlići, sečke za voće

Des doo Subotica

Preduzeće Des doo Subotica za radno osposobljavanje i zapošljavanje invalidnih lica, osnovano je 1961. godine i kao takvo ono danas zapošljava 28 osoba, među kojima je 60% osoba sa invaliditetom.

Des je danas multinacionalna kompanija, sa ozbiljnim prisustvom kako u Srbiji tako i na svim okolnim tržištima, ali i šire posredstvom naših direktnih zastupništava i ovlašćenih dilera. Naši proizvodi se po posebnoj narudžbini prodaju u dalekoj Australiji, Americi, ali i u Nemačkoj, Austriji, Ukrajini, Poljskoj, Grčkoj.

Des Subotica je najveća kompanija ovog tipa. Uspeli smo da artizanatski proizvod prilagodimo industrijskoj proizvodnji i zahtevima ISO standarda kvaliteta. Konstantnim ulaganjem i unapređivanjem procesa rada i proizvodnje, ulaganjem u mašine za obradu metalnih komponenti, postižemo kontinuirani rast obima proizvodnje, koji je i preduslov zadovoljenja sve većeg rasta potražnje za našim proizvodima.

I dalje stavljamo akcenat na edukaciju i osposobljavanje kadrova, osoba sa invaliditetom. Ovo dokazuje i znak FER PROIZVOD koji je dobijen od strane UIPS-a, Udruženja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije.

Svi delovi naših proizvoda koji dolaze u dodir sa fermentisanom voćnom masom i alkoholnim isparenjima su izrađeni isključivo od najkvalitetnijeg bakra (99,99% čistoće). Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan je na dejstvo organskih kiselina I veoma pozitivno utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum i drugi). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg ukusa i mirisa.

Des je dugogodišnji i jedini proizvođač kolektora u našoj zemlji. 

Naši proizvodi:

Pratite nas Facebook / Youtube.

Telefoni: 

024 664 669
024 555 553
064 8215 028
des@des.rs

Podeli: