• Pratite nas
Adonis bolnica za estetsku hirurgiju
Adonis bolnica
Gundulićev venac 7, Beograd
Average: 5 (2 votes)

Adonis bolnica

O nama: 

Adonis specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

Adonis estetska hirurgija

Specijalizovana Bolnica Adonis nalazi se u centru Beograda, ulica Gundulićev Venac br. 7. Koncept bolnice Adonis bazira na savremenim hiruškim dostignućima koja se upotpunjuju redovnim učešćima na Svetskim i našim kongresima, simpozijumima i ostalim predavanjima. Sve to nam omogućava da budemo u koraku sa svetom. Na to ukazuju svakako i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju na poštovanje diskrecije.

Adonis bolnica

Estetska hirurgija

Estetska hirurgija, plastična hirugija i rekonstruktivna hirurgija: zatezanje lica (lifting lica), zatezanje vrata, korekcija nosa, klempave uši, korekcije očnih kapaka, uvećanje usana i korekcija usana, podizanje obrva, asimetrije lica, povećanje grudi, podizanje dojki, smanjenje - redukcija dojki, rekonstrukcija dojki nakon mastektomije, ginekomastija - redukcija muških dojki, dermolipektomija bez i sa abdominoplastikom, liposukcija stomaka, butina i natkolenica, liposkulptura, povećanje zadnjice, smanjenje zadnjice, podizanje zadnjice, botox terapija - hiperhidroze i dr.

Ostale usluge

Takođe, specijalna bolnica Adonis obavlja i konsultativne preglede drugih specijalnosti: Opšta hirurgija, Vaskularna hirurgija, ORL, MFH, Dermatologija, Dečija plastična hirurgija, Radiologija, Estetska stomatologija.

Prednosti i preporuke

Dugogodišnje iskustvo i izvanredni rezultati daju nam za pravo da kažemo da smo ozbiljna i uspešna hirurška kuća. Raspolažemo najsavremenijom hirurškom opremom i izvanrednom anesteziološkom ekipom sa preko 30 godina radnog iskustva na VMA. Najbolja potvrda našeg kvalitetnog rada je zadovoljstvo pacijenata.

Pratite nas Facebook / Instagram

Radno vreme: 
08:00 - 20:00, Subota 09:00 - 17:00, Bolnica 00:00 - 24:00
Telefoni: 
Slike: 
Adonis bolnica za estetsku hirurgiju 01
Adonis bolnica za estetsku hirurgiju 02
Adonis bolnica za estetsku hirurgiju 03
Podeli: