• Pratite nas
Studio lepote Depilland
Gajeva 14, Novi Sad
Average: 2.7 (3 votes)

Studio lepote Depilland

O nama: 

Studio lepote Depilland Depilacija šećernom pastom, korekcija obrva koncem, proizvodnja i prodaja prirodne šećerne paste

Studio lepote Depilland

Studio lepote Depilland pruža usluge svih vrsta depilacija i korekcija obrva koncem

Šećerna depilacija Depilland

Šećerna pasta je sredstvo za depilaciju koje se sastoji od šećera, limuna i vode. Kod uklanjanja dlačica šećernom pastom nema straha od uraslih dlačica i iritacije kože. Bol je neuporedivo manji nego kod depilacije voskom, a s vremenom se znatno smanjuje broj dlačica i one postaju sve mekše i ređe. U principu, ovaj način depilacije doprinosi zatvaranju folikula dlake i onemogućava njen rast. Nakon depilacije šećernom pastom, vaša će koža biti nežna i glatka poput bebine. Nema alergijskih reakcija i drugih neugodnih nuspojava s obzirom na to da sadrži isključivo prirodne sastojke koji gode telu i ne lepe se za kožu poput voska. Šećerna pasta se preporučuje i za skidanje dlačica s intimnih delova jer je tu koža izrazito nežna i osetljiva, kao i za skidanje dlačica s ruku.

Studio lepote Depilland

Korekcija obrva koncem Depilland

Čupanje obrva koncem je sve popularnija tehnika u svetu i sve više dama se odlučuje za ovu metodu oblikovanja obrva. Mnoge žene koje su isprobale ovu tehniku oblikovanja obrva koncem kažu da manje boli od uklanjanja pincetom i da je savršeno za žene koje imaju osetljivu kožu. Veoma dobra stvar je što se samo jednim potezom mogu da uklone i više dlačica. Dlačice se ovom metodom ne kidaju vec čupaju iz korena.

Cenovnik salona Depilend
  • Depilacija ruku 500,00
  • Depilacija nogu 1000,00
  • Depilacija brazilska 700,00
  • Depilacija pola nogu 700,00
  • Depilacija prepona 500,00
  • Dorekcija obrva koncem 400,00

Pratite nas i na Facebook-u

Radno vreme: 
10:00-20:00, Subota 10:00-15:00
Cene: 
Depilacija 500 - 1000 din
Telefoni: 

064 1228 752

Slike: 
Studio lepote Depilland 01
Studio lepote Depilland 02
Studio lepote Depilland 03
Podeli: